Customeyes®

Home / Verbruiksartikelen / Customeyes®

Deskundige ondersteuning

Betrouwbare kwaliteit

Pakketten op maat

Vereenvoudigde chirurgische voorbereiding

Eenvoudig bestelproces

Sinds de lancering van onze prijswinnende CustomEyes® Configurator heeft BVI de manier waarop oogheelkundige pakketten worden samengesteld, gerevolutionaliseerd om te voldoen aan de unieke behoeften van elke klant. Wij zeggen niet ‘one size fits all’, maar liever ‘one industry partner fits all’. Zo kunnen onze klanten verkennen hoe ze efficiënter én kostenbesparender kunnen werken aan de hand van de allerbeste instrumenten en producten die BVI in de aanbieding heeft.

Bij BVI werken we voortdurend aan innovatie, kwaliteit en betrouwbaarheid tegen een betaalbare prijs, om onze klanten te helpen de klinische resultaten voor hun patiënten te optimaliseren. Naargelang we verder evolueren, streeft BVI ernaar om het breedste en kwalitatiefste productaanbod te bieden binnen onze CustomEyes-pakketten.

We hopen dat u onze laatste verbeteringen op het vlak van de operatiejassen, -doeken en -lakens van BVI op prijs zult stellen. Ervaar de evolutie met eigen ogen en stel uw CustomEyes-pakket vandaag nog samen.